На Маневиччині провели в останню дорогу Героя з Великої Яблуньки Михайла Деркача.

Про це повідомили у Маневицькій громаді.

В журбі та скорботі сьогодні схилили голови жителі громади, проводжаючи в останню дорогу Михайла Деркача - земляка, односельчанина, відважного воїна, який з перших днів російської агресії став на захист своєї Батьківщини та свого народу. 22 серпня 2023 року гідно виконуючи бойове завдання щодо захисту суверенітету України на Луганщині український захисник загинув.

«Михайло Юрійович народився у с. Оконськ, виріс у Великій Яблунці, тут мешкають його батьки. Воїн із сім’єю проживав на території Ковельського району. Теплий літній день став чорним від смутку для батьків, які поховали молодого сина, для дружини, яка втратила коханого чоловіка, семирічного сина Юрія та однорічної донечки Вікторії, яких уже ніколи не обійме татусь», - йдеться у дописі.

Попрощатися зі світлою, позитивною і надзвичайно доброю людиною та сказати останнє дякую до будинку батьків у Великій Яблунці прийшли рідні, друзі, односельчани, бойові побратими, керівництво громади, військові. Відспівали бійця у Свято-Хресто-Воздвиженському храмі. Поховали з усіма військовими почестями на місцевому кладовищі.