Горохівський міський голова Віктор Годик вручив Почесний нагрудний знак Головнокомандувача Збройних Сил України «За сприяння війську» одному з найактивніших волонтерів громади, голові Горохівської районної спілки ветеранів АТО «Щит» Віталію Гладуну.

Про це повідомили у міській раді. 

Також, Подяками міської ради відзначено горохівчан, яких на початку серпня було відряджено у складі Волинської бригади на ліквідацію наслідків підриву Херсонської ГЕС та які нещодавно повернулися додому.

За активну громадянську позицію, патріотизм, людяність, безкорисливу працю та готовність прийти на допомогу у складний для нашої країни час відзначено Віктора Зінчука - слюсара Горохівського ВУЖКГ, Ігоря Якобчука - тракториста ТзОВ «Еталон», Василя Новосада - водія КУ «Центр надання соціальних послуг» Горохівської міської ради, Юрія Лоскутова - робітника Горохівської КДЮСШ ім.О.Баламута, Віталія Дмитрука - водія Скобелківської гімназії Горохівської міської ради.

Очільник громади щиро подякував кожному за наближення довгоочікуваної Перемоги у волонтерстві та допомозі у відбудові України, ризикуючи власним життям.