Горохівська багатопрофільна лікарня планує реконструкцію головного корпусу на вулиці Паркова, 22, з метою облаштування приміщення під сучасний рентгенкабінет.

Про це пише ІА Волинські новини з посиланням на сайт prozorro.gov.ua. Пропозиції учасників приймають до 27 вересня. Аукціон розпочнеться 30 вересня.

Очікувана вартість робіт – 1 983 388 гривень.

Як вказано в тендерній документації, роботи включатимуть встановлення групових щитків, вимикачів і перемикачів, прокладання ізольованих проводів, встановлення штепсельних розеток, розбирання цегляних перегородок, заміну дверей і вікон, кладку окремих ділянок цегляних стін, мурування перегородок, улаштування залізобетонних фундаментів, улаштування покриттів із керамічних плиток, шпаклювання і фарбування стель та стін, утеплення фасадів тощо.

Серед вимог до учасників торгів – наявність обладнання, матеріально-технічної бази та технологій, працівників відповідної кваліфікації, документально підтвердженого досвіду виконання аналогічних робіт.

Реконструкцію приміщення головного корпусу під рентгенкабінет Горохівська багатопрофільна лікарня хоче закінчити до 30 листопада 2024 року.

Гарантійний термін на виконані роботи становитиме 10 років.