Національне антикорупційне бюро України та Спеціалізована антикорупційна прокуратура на 2 доби наклали арешт на активи та майно олігарха Ігоря Коломойського.  

Про цю подію, що означає арешт на 2 доби, для чого це робиться, а також з чим може бути пов'язана відмова Коломойського сплатити заставу, чи дійсно він не має 510 млн грн, чи пов'язаний арешт олігарха та його активів з приїздом до України глави Держдепартаменту США Блінкена, чи ще має Коломойський громадянство України та чи може Україна екстрадувати його до США, в прямому етері ГІТу обговорили з юристом, головою правління «StateWatch» Олександром Лємєновим.

«Якщо було винесене рішення суду стосовно арешту на 2 дні, значить 48 годин буде арештоване майно Коломойського. Після того можливо ще заново перенакладуть так чи інакше знову арешти, тому що там купа майна: яхти, нерухомість, плеяда осіб, тому так 48 годин – це 48 годин, нікому не почулося. Арешт накладуть лише на майно, яке знаходиться в Україні. » , - розповів пан Олександр.

Чому Коломойський не може заплатити заставу за себе, на що він очікує такими діями та чи ще має Коломойський громадянство України, дивіться у ВІДЕО.