Світлину в мережу виклав Вадим Прокопчук. Кадр з маленьким хлопчиком не залишив абсолютно нікого байдужим.

Коментатори кажуть, що ледве стримують сльози, - пише 24 канал.

Сидить і тихенько плаче

Отак молодший брат приходить до старшого брата, якому було 19 років!!! І він сидить, дивиться і просто тихенько плаче, – йдеться у дописі.

На світлині хлопчик сидить на бруківці перед світлиною Єгора. Він поклав собі голову на коліна та затулив її руками, що демонструє весь той біль, який є всередині маленького українця.

У коментарях зауважили, що хлопчика звати Васильком. І Єгор для нього був більше, ніж просто старшим братом. Власне, користувачі мережі не могли стримувати сліз, дивлячись на цю світлину:

  • Сьогодні бачила його, він так дивився в очі, я ледве стримала сльози;
  • Просто розривається серце від такого;
  • Боже, як боляче... яка ціна;
  • Ми всі повік у боргу перед нашими захисниками! Вічна пам'ять героям.


Єгор Муха загинув у боях під Бахмутом

Зазначимо, що Єгор Муха загинув, захищаючи Батьківщину, 20 травня. Він виконував бойове завдання під Бахмутом неподалік населеного пункту Хромове.

19-річний захисник був бійцем легендарного батальйону «Вовки Да Вінчі». У батальйоні наголошують, що «Грін» був життєрадісним і щирим, а також вірним Україні до останнього подиху.

Народився Єгор у Рівному. Він здобував освіту у НВК «Колегіум», школі №1 та №26. Вивчився захисник на помічника машиніста тепловоза та електровоза у Козятинському міжрегіональному ВПУ залізничного транспорту.

18 січня 2022 року йому виповнилося 18 років, а після початку повномасштабного вторгнення він пішов добровольцем. Спочатку він служив на кордоні. Причому у 18-річному віці він став командиром взводу.

Згодом він долучився до «Вовків Да Вінчі». Хлопець дуже пишався та захоплювався командиром Дмитром Коцюбайлом і мав можливість послужити під його командуванням.