Холодно — це пісня про свободу та незламність, про кожного та кожну, хто не покинув рідний дім у найскрутніші часи. Про тих людей, що не бояться ворога, бо добре знають, що всі ходять під одним небом.

Про пісню та роботу над нею в етері ГІТу розповіли Олександр Суров (SUROV), співак та Анастасія Приходько, співачка, заслужена артистка України.

За словами, Олександра Сурова, історія спільної праці з Анастасією Приходько почалася з того, що вона в одному зі своїх інтерв'ю респектнула його творчість.

«Їй сподобалась моя пісня «внебодим», і я вирішив віддячити і зв'язався з нею. Спочатку я знайшов номер директора, ми поспілкувались, я запропонував пісню для Анастасії, а вона у відповідь сказала: «Давай її разом заспіваємо на одному з концертів», але вона була не зовсім дуетна», — зауважив співак.

Музиканти написали 2 дуетні пісні: одна з них - «Холодно».

«Щодо зйомок кліпу, то ми дуже довго намагалися знайти вільний час, тому що у заслуженої артистки України щільний гастрольний графік. Ми думали раніше випустити цю композицію, але так сталось, що вона вийшла саме у 2024 році», — розповів пан Олександр.

Слова та музика пісні — це робота Сурова з саунд продюсером Дмитром Скляровим.

Пані Анастасія зазначила, що це напевно найкращий її дует.

«Сашко має той артистичний дар, який може відчувати людей. Коли я почула пісню «Холодно», я злякалася, тому що це трішки не мій музичний напрямок. Але я артист, а артисти мають експериментувати і вчитися, щоб відчувати аудиторію і людей», — зауважила артистка.

Співачка дуже задоволена цією роботою, пісня дійсно дуже гідна.

 Про те, як писали текст пісні, дізнавайтеся у ВІДЕО: