Відомий співак з Волині Yaktak презентував кліп на пісню з якою змагатиметься за участь у міжнародному пісенному конкурсі цьогоріч.

Про це в етері ГІТу розповів Ярослав Карпук виконавець, фіналіст конкурсу "Євробачення".

Як повідомив вокаліст, пісня називається «Lalala».

Читайте також: Відомий співак із Волині Yaktak зібрав майже 2,5 мільйона гривень на підтримку ЗСУ

«Я коли співаю її, то відчуваю вогонь в середині. Вона качає і я вірю, що кожен може її відчути. У тексті та музиці відчувається український дух та сила», — запевнив музикант.

А також читайте: «Трек Lalala сподобався найбільше»: відомий волинський співак Yaktak розповів про свою пісню та участь у «Євробаченні»

За його словами, цю пісню міг би співати кожен європеєць, бо вона має простий приспів. Хлопець хоче представити на Євробаченні силу нашого духу, культуру українською піснею.

Нагадаємо: Відомий артист з Волині Yaktak став переможцем престижної премії

«Дамо жару та розкачаємо усіх», — додав він.

Хлопець закликає:

«Співайте мою пісню всюди: в машині, на кухні та у дУші, я сподіваюся на вас. Третього лютого потрібно голосувати за номер 1», — наголосив фіналіст.

Фінал нацвідбору відбудеться 3 лютого 2024 року. Переможця або переможницю відбору, що представлятиме Україну на "Євробаченні-2024", визначать за результатами голосування журі й глядачів. Підтримати Ярослава можна проголосувавши за нього.

Чим займався співак цілий рік до Євробачення, дізнавайтеся у ВІДЕО: