Журналіст-розслідувач, редактор та засновник видання «Наші гроші» Юрій Ніколов повідомив, що  невідомі влаштували провокацію: 14 січня в його оселю намагалися потрапити невідомі, намагаючись залякати та відправити на фронт.

Детальніше про цю ситуацію та хто це міг бути він розповів в етері ГІТу.

За його словами, він не знає, хто це зробив та спланував.

«Я не маю жодної уяви про те, хто ці люди. Єдине зрозуміло, що їх було не менше двох. Один лупить у двері, інший знімає відео. Хто вони не зрозуміло, очевидно, що це люди не найбільшого розуму», — повідомив розслідувач.

Чоловік припускає, що це можуть бути провокатори найняті всередині України для розколу в нашому суспільстві, або це політичні розбірки.

За 15 хвилин після нападу на квартиру журналіста телеграм-канал «Карточний офіс» опублікував пост, у якому стверджувалося, що невідомі — нібито військові, які «приїхали з нуля на ротацію, щоб передати повістку журналісту».

«Після того, як це сталось, мені скинули посилання, де виявилось, що Володимир Петров (чорний політтехнолог) напередодні 2024 року згадував мене і казав, що мені дістанеться за те, що я, на його думку, не так щось розслідував. Це факт, є відео, але чи був він ініціатором цієї історії я не знаю», — наголосив спікер.

Заяву на зловмисників він написав відразу, залишилось чекати розслідування.

Про реакцію від колег журналістів та правоохоронців дізнавайтеся у ВІДЕО: