Вокалістка гурту Flëur Ольга Пулатова створила свій сольний альбом.

Про своє життя, творчість та чи буде знову відновлювати діяльність гурту, в етері ГІТу розповіла співачка, композиторка, авторка пісень та віршів, співзасновниця й вокалістка гурту Flëur Ольга Пулатова.

За її словами, вона живе в Одесі. Жінка давно відійшла від створення пісень для гурту Flëur і наразі більше часу приділяє вихованню сина та написанні нового сольного альбому. Flёur — одеський гурт, що існував у 2000 — 2017 роках. Назва гурту вимовляється наближено до «фльор».

«Гурту Flëur не існує більше. Я до цього повертатися не буду. Можливо вже після того, як ми випустимо новий альбом, то перепишемо деякі пісні Flëur українською. Все перекласти красиво неможливо, але хочеться поділитись тим, що виходить літературно», — повідомила співачка.

Композиторка розповіла, що не ставиться негативно до періоду в житті, коли творила в легендарному гурті.

«Просто трішки набридло. Зараз мені цікавіше робити сольні проєкти. Група Flëur існувала 18 років, мені здається, я і так довго протягнула», — наголосила авторка пісень та віршів.

Пані Ольга надалі розвивається в сольній діяльності під ніком Pulatova. Жінка вже випустила музичні треки в новому стилі та наполегливо працює над випуском альбому.

З ким творить новий альбом та який він буде дізнавайтеся у ВІДЕО: