У вівторок, 23 січня в Україні буде хмарно з проясненнями.

Про це повідомляє Український гідрометеорологічний центр.

У західних, вдень і у північних та Вінницькій областях невеликий сніг, вдень місцями з дощем; на решті території без опадів. На дорогах країни, крім півдня, місцями ожеледиця. Вітер переважно південний, 7-12 м/с, в Карпатах вночі та вранці місцями пориви 17-22 м/с. Температура вночі 0-5° морозу, у східних, Сумській, Полтавській, місцями Дніпропетровській та Запорізькій областях 6-11° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла, на Одещині 2-7° тепла.

На Київщині 23 січня буде хмарно з проясненнями. Вночі без опадів, вдень невеликий сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південний, 7-12 м/с. Температура вночі 0-5° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла. У Києві вночі 1-3° морозу, вдень близько 0°. 

Погода на Волині

У Луцьку та області 23 січня хмарно з проясненнями. Вночі мокрий сніг та дощ, вдень невеликий дощ. Ожеледиця. Вночі та вранці місцями налипання мокрого снігу, місцями ожеледь. Вітер південно-західний, 7-12 м/с, вночі місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень від 1° морозу до 4° тепла.