25 січня в Україні буде хмарно. Синоптики прогнозують мокрий сніг та дощ.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У четвер протягом дня у всіх областях очікуються мокрий сніг та дощ. Також у більшості областей, окрім південних, місцями буде налипання мокрого снігу. У східних областях синоптики попереджають про ожеледь.

Вітер південно-західний, західний, сягатиме швидкості 7-12 м/с. У західних та Вінницькій областях місцями можливі сильні пориви вітру до 15-20 м/с. У цих областях оголошено жовтий рівень небезпеки.

Температура повітря вночі та вдень переважно коливатиметься від 1° морозу до 4° тепла. Уночі у східних та південно-східних областях очікується 3-8° морозу. На заході стовпчики термометрів покажуть 1-3° тепла, а в центральних областях від 1° морозу до 2° тепла.

Удень на крайньому півдні країни передбачається 2-7° тепла. У західних та центральних областях температура переважно становитиме 1-3° тепла, На сході очікується до 1° тепла протягом дня.

У Карпатах синоптики передбачають сніг та хуртовини, можливі сильні пориви вітру до 19-24 м/с. Температура протягом доби становитиме 0-5° морозу. Оголошено жовтий рівень небезпеки. 

Погода на Волині

У Луцьку та області 25 січня хмарно. Дощ, вночі з мокрим снігом. Місцями ожеледиця, подекуди налипання мокрого снігу. Вітер західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура протягом доби 0-5° тепла.

Фото з відкритих джерел