26 січня в Україні пройдуть мокрий сніг та дощ. На дорогах країни буде ожеледиця.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У п’ятницю буде хмарно. Уночі пройде помірний, а вдень невеликий мокрий сніг та дощ. На заході країни місцями очікується налипання мокрого снігу. У південно-східних областях подекуди ожеледь. На дорогах всіх областей, крім південних, місцями буде ожеледиця.

Вітер переважно північно-західний, сягатиме швидкості до 7-12 м/с. На заході, в Одеській, місцями у Вінницькій та Житомирській областях можливі сильні пориви вітру до 15-20 м/с.

Температура повітря протягом доби переважно коливатиметься від 2° морозу до 3° тепла. Уночі в західних, південних та більшості центральних областей очікується до 2° тепла. На сході температура коливатиметься від -1° до 2° тепла.

Вдень на Одещині та в Криму очікується 1-6° тепла. У південних областях стовпчики термометрів покажуть до 3-4° тепла. У інших областях температура становитиме від 0° до 2° тепла.

У Карпатах пройде сніг, очікується хуртовина. Температура вночі та вдень становитиме 2-7° морозу. 

Погода на Волині

У Луцьку та області 26 січня хмарно з проясненнями. Вночі сніг та мокрий сніг, вдень без істотних опадів. Місцями ожеледиця, налипання мокрого снігу. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура вночі та вдень від 3° морозу до 2° тепла.

Фото з відкритих джерел