У Троянівці Маневицької громади поховали загиблого Героя Михайла Вознюка.

Стійкістю та силою наших воїнів захоплюється увесь світ. Та, на жаль, не всі вони повертаються додому живими. У четвер, 25 січня, громада попрощалась із полеглим у бою військовослужбовцем – Михайлом Вознюком, - йдеться на фейсбук-сторінці Маневицької селищної ради.

«Наш відважний земляк із села Троянівка, призваний на військову службу по мобілізації у лютому 2022 року, до останнього подиху був вірний військовій присязі. У бою за нашу Батьківщину, виявивши стійкість і мужність, він загинув 17 січня 2024 року у Донецькій області», - йдеться у дописі.

Відтепер воїнові навіки 31… Чудовий вік для здійснення мрій, реалізації задуманого. Але Михайлу судилося пройти інший шлях – шлях воїна та патріота рідної землі.

«Зі сльозами на очах, скорботою від непоправної втрати проводжали в останню земну дорогу Героя рідні, односельчани, жителі Маневицької громади, друзі, представники влади та військові. Розривалось серце від болю у всіх, хто зібрався, щоб вшанувати пам’ять та провести в останню дорогу нашого мужнього захисника України», - пишуть земляки.

Чин похорону за полеглим воїном відслужили у місцевому храмі.

Востаннє відлунав сумний трикратний збройний салют за Героєм України, за сином, за братом, товаришем, земляком… Під звуки Державного Гімну України рідна земля Маневиччини прийняла тіло мужнього захисника.

Вічна пам’ять, честь та шана Герою! 


Фото: фейсбук-сторінка Маневицької селищної ради