27 січня в Україні буде хмарно. Синоптики прогнозують невеликий мокрий сніг.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У суботу протягом дня у всіх областях пройде невеликий мокрий сніг. Вдень на півдні країни сніг буде з дощем. У західних областях очікується помірний сніг та мокрий сніг, а також місцями налипання мокрого снігу. Синоптики попереджають про ожеледицю на дорогах усіх областей, крім південних.

Вітер переважно північно-західний, сягатиме швидкості 7-12 м/с. У західних областях місцями можливі сильні пориви вітру до 15-20 м/с.

Температура повітря вночі та вдень переважно коливатиметься від 3° морозу до 2° тепла. Уночі у західних областях очікується 0-5° морозу. На сході та в центральних областях стовпчики термометрів покажуть від 1° морозу до 1° тепла.

Удень півдні країни та на Закарпатті передбачається 1-6° тепла. У східних областях температура переважно становитиме 0-4° тепла. А в західних та більшості центральних областей очікується до 1° тепла протягом дня.

У Карпатах синоптики передбачають помірний сніг. Температура повітря вночі становитиме 8-13° морозу. Протягом дня стовпчики термометрів покажуть 4-9° морозу. 

Погода на Волині

У Луцьку та області 27 січня хмарна погода. Вночі та вранці сніг, мокрий сніг. Вдень невеликий мокрий сніг та дощ. Вночі та вранці місцями налипання мокрого снігу, слабка ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 0-5° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла

Фото з відкритих джерел