Композиторка авторка та виконавиця, професійна піаністка та співачка, викладачка, активна громадська діячка, засновниця «Студії Музичного Мистецтва Люсьєни Винокурової» у Львові Люсьєна Винокурова презентувала новий альбом "Кохаю".

Про його деталі та створення пісень вона розповіла в етері ГІТу.

За її словами, це перший альбом мисткині, у ньому є 6 пісень і вони об'єднані темою кохання, але мають різні унікальні історії.

«Як кохання, так і любов може бути в різних проявах. Кохання може бути до близької людини, любов може бути до друга, побратима, а також до коханої людини. Усі пісні об'єднали мої життєві історії під моментом «кохаю»», — поділилася співачка.

Виконавиця додала, що по-справжньому кохає життя і людей, які в ньому були, завдяки яким вона змогла створити ці пісні.

«У кліпі який запрезентувала, я зробила акцент, як на класичній, так і на популярній музиці, щоб підсилити хором те, що я хотіла сказати. Щоб 25 людей могли також донести музику до сердець слухачів. Пісня має життєдайний сенс та позитивне мислення», — зауважила композиторка.

Вона поділилася історією про кліп, який презентувала в етері:

«Ідея кліпу «Повернешся героєм» народилася, коли мій близький друг добровольцем пішов захищати Україну. Удома на нього залишилася чекати вагітна дружина та 10-річний син. Емоції за долю його сім'ї та Антона вилилися у слова та музику», — повідомила Люсьєна Винокурова.

 Жінка хотіла, щоб ця композиція стала оберегом для нього та всіх воїнів української армії. Частину відео — з Галицьким камерним хором "Євшан" і виконавицею, знімали в церкві святого Андрія Первозванного у Львові. Іншу — під кордоном з Білоруссю. У ній брав участь справжній Герой, який обороняв Бахмут, воїн ЗСУ Ігор.

Детальніше про композиторську діяльність та музичну студію співачки дізнавайтеся у ВІДЕО: