З метою забезпечення інформування населення щодо планових відключень ПрАТ «Волиньобленерго» оприлюднює перелік вулиць, де у Володимир-Волинській територіальній громаді будуть здійснюватися планові відключення електричної енергії.

Про це повідомляє Володимирська міська рада.

ПрАТ «Волиньобленерго» повідомляє, що 10 січня з 10:00 по 16:00 плануються відключення електроенергії за адресами: 14-ї Князівської бригади, Кожедуба, Львівська, Ольги Кобилянської, Устилузька, Лесі Паєвської.

12 січня з 10:00 по 16:00 плануються відключення електроенергії за адресами: Українська, Приміська.

«Волиньобленерго» просить з розумінням поставитися до знеструмлень, адже дані заходи спрямовані на підвищення надійності електропостачання.

Інформацію про час початку та закінчення перерви електроживлення об’єкта споживача у режимі реального часу із зазначенням назв населених пунктів, вулиць, будинків, корпусів тощо та назв перерв (планова, аварійна, застосування графіків обмеження споживачів) оновлюється кожні 30 хвилин на офіційному вебсайті https://energy.volyn.ua у розділі Перерви в електропостачанні/Актуальна інформація про час початку та закінчення перерви електропостачання.