Наразі українська музика переживає щось на кшталт ренесансу, тому нові імена артистів зʼявляються все частіше в українському музичному просторі, їх варто знати та пам'ятати.

Про свій шлях у музиці та авторські пісні в етері ГІТу, розповіла Анастасія Чабан STASYA, співачка.

Дівчина розпочала випускати свої треки під псевдонімом STASYA рік тому.

«Дебютним треком у мене був «Світ ловив» — це трек про те, що важливо залишатися самим собою, бути вільним та незламним. Не варто підкорятись світу, головне не втратити людяність та не загубити самого себе. «Світ ловив мене, і не спіймав» – цитата Григорія Сковороди, яка, як на мене, ідеально підкреслює основну думку мого посилу. Жити потрібно сьогодні, а не минулим та досягати своїх цілей», — каже співачка.

Анастасія творить музику та тексти пісень у творчому процесі натхнення, часом все відбувається дуже раптово.

«Пісні приходять до мене різним чином. Було таке, що навіть і у снах приходить текст, або я беру гітару, роблю творчу обстановку вдома і записую демки. Також творю у студії там все для творчого процесу підлаштовано», — поділилася гостя.

STASYA виросла у дуже творчій сім’ї та з 12 років співала разом із батьками на різних подіях.

«Я довго шукала себе, свій стиль, адже хотіла знайти щось новеньке. Я досі в пошуках власного стилю. Було багато спроб писати авторські пісні, але це було більш дитяче бачення в силу свого віку, а зараз у зв'язку із ситуацією в країні і тим, що я дорослішаю теми стають серйозніші та мудріші», — додала вокалістка.

Дівчина давно зрозуміла, що попри свій молодий вік їй є з чим поговорити зі слухачами та що розповісти.

«Музика вилікувала мою душу і я зрозуміла, що я хочу вийти у світ та ділитись своїми думками й досвідом. Мені 22 роки, але я маю що розказати та чим поділитись зі слухачами. Музика – це для мене все моє життя, душа та емоції», — підсумувала вона.