Український рок-гурт Kozak System зняли кліп до пісні «Люди-Титани», взяв участь у створенні музичного відео до пісні ветеран та випускник Університету Григорія Сковороди в Переяславі Олександр Чайка.

Про участь у зйомках кліпу він розповів в етері ГІТу.

Головним героєм відео став молодий ветеран війни Олександр Чайка, який народився й виріс на Київщині у місті Сквира. До війни хлопець займався паркуром та акробатикою, навчав дітей.

Олександр воював на Донеччині. На початку квітня 2022-го під час обстрілу він втратив ногу. Після відновлення повернувся до улюбленої роботи, продовжив навчати дітей — тільки вже з протезом.

«Люди-Титани» — це про тих українців, які внаслідок важких поранень отримали різні ступені інвалідності, і таких сьогодні більш ніж 30 000. Це ті, хто вчить кожного з нас, як потрібно любити життя, як потрібно любити свою країну і знаходити нові можливості продовжувати бути корисними навіть з певними фізичними обмеженнями. Це ті, хто не впав духом, хто знайшов в собі сили, бачить нові горизонти і надихає інших", — йдеться в описі відео.

Олександр Чайка розповів, що у зйомках кліпу він взяв участь, бо йому сподобалась ідея того, що він має танцювати, а також він давно мав бажання бути головним героєм музичного кліпу.

«Я взяв участь тому колись мав таке бажання в житті — знятися в якомусь музичному відео, бути головним героєм, адже я все життя танцював у підтанцьовках, але не був головним героєм чогось великого, саме тому я погодився на пропозицію», — каже ветеран.

Хлопець познайомився з музикантами на сцені і був вражений від їхньої сили та бажання творити, робити щось неймовірне.

«Енергетика, яка була під час зйомки дуже надихає», — додав він.