Демобілізований лісівник – майстер лісу Рожищенського лісництва філії «Ківерцівське лісове господарство» ДП "Ліси України" Роман Корнійчук пішов служити добровольцем. Як і його син Максим. Ще на початку повномаштабної війни.

Про свого працівника розповідають на фейсбук-сторінці Поліського лісового офісу. 

«Краще б Максим уже був вдома», – коротко коментує свою ситуацію Роман Федорович.

Він служив у волинській 100-й бригаді. І здається, ще й досі там. Морально – так точно. Тому що в розмові більше йшлося про його побратимів, про те, яка їм зараз потрібна допомога.

«Війна так легко не відпускає. Останнім часом дуже часто сниться. Досі важко звикнути до тиші, до нормального життя», – пояснює Роман.

Воював на Лиманському напрямку. Демобілізований недавно – у січні цього року. Одразу повернувся на роботу. На ту ж посаду. Вдячний підприємству, тому що відчуває підтримку. І відчував її там, на передовій.

«Ліс сам по собі місце сили. Це і моя улюблена справа, і реабілітація одночасно. Я зараз маю все: найкращу родину, хороший колектив, гарну роботу. Коли закінчиться війна й ми всі до останнього солдата повернемося в своє звичне мирне життя, вважатиму себе абсолютно щасливим», – зізнається Роман.



Фото: Поліський лісовий офіс