Вранці 7 лютого війська рф масовано в кілька хвиль атакували Україну, випустивши ракети з Ту-95МС та Ту-22М3.

Також противник використав балістику, а перед цим запускав «Шахеди», - пише Главком.

Львівщина

Ракета на Львівщині летіла в напрямку Польщі. На відстані 20 км до кордону розвернулась на 180 градусів. На перехоплення ракети вилетіло три польських F-16.

У Дрогобичі було чутно вибухи.

Згодом повідомили, що є влучання в промисловий об'єкт у Дрогобичі. Будівля частково зруйнована. На площі близько 300 м² триває пожежа.

Станом на зараз інформації про постраждалих чи загиблих нема.

Крім цього, наші Сили ППО збили одну ракету у Стрийському районі. Жертв та постраждалих нема. Пошкоджених об'єктів – також, повідомив голова ОВА Козицький

Київ

Лунали вибухи, працювала ППО. Через падіння уламків у Дніпровському районі є 2 постраждалих, там також аварійне відключення світла. Мер повідомив про пошкодження 2 високовольтних ліній.

У Голосіївському районі, попередньо загоряння в багатоповерхівці. Трьох постраждалих госпіталізували медики з багатоповерхівки в Голосіївському районі, де сталося загоряння внаслідок ворожої атаки.

Також Віталій Кличко повідомив про те, що внаслідок ворожої атаки пошкоджено магістраль теплопостачання на лівому березі столиці. Фахівці зʼясовують масштаби і невідкладно розпочнуть ремонтні роботи.

Київська область

Лунали вибухи.

Харків

Влучання у Слобідському р-ні. Є пошкодження нежитлової інфраструктури.

Миколаїв

Є влучання ракет і «Шахедів». Пошкоджено близько 20 будинків і водопровідні мережі. Виникла пожежа на ділянці підземного газопроводу, а також на території інфраструктурного обʼєкта. Є поранені та загиблий.

Черкаська область

Лунали вибухи. 

Фото: Главком ( Миколаїв. Наслідки ракетної атаки).