путін дав інтерв'ю одіозному американському журналісту Такеру Карлсону.
Про що говорив журналіст 2 години з президентом рф, розповів в етері ГІТу Олексій Буряченко, кандидат політичних наук, юрист, фінансист, виконавчий директор Асоціації органів місцевого самоврядування "Міжнародна асоціація малих громад".

Нагадаємо, що це перше таке інтерв’ю російського президента із західним журналістом з моменту повномасштабного вторгнення в Україну в лютому 2022 року.

За словами Олексія Буряченка, в цій події були зацікавлені усі сторони.

«Такер є прихильником Трампа — це ні для кого не секрет, він завжди багато його хвалить та критикує республіканців», — каже юрист.

Кандидат політичних наук переконаний, що путіну необхідно було показати, що до нього прилітають, хоч якісь журналісти.

«Карлсона назвати журналістом важко, адже він одіозна і дуже маніпулятивна людина», — зауважив експерт.

Він наголосив, що президент рф у розмові з американським журналістом нічого нового не сказав.

«Путін сказав, що він готовий завершити війну, але не сказав на яких умовах. Все, що Трамп хотів від путіна в цьому інтерв'ю - президент рф, як зайчик, виконав. По технічному завданню колишнього президента США він виявився тваринкою на побігеньках», — додав чоловік.

Олексій Буряченко закцентував на тому, що це інтерв'ю було цілком для американців.

«Це був серйозний політичний пас Трампу і досить відчутний удар по Байдену та демократам. Для путіна зараз надзвичайно важливо прикласти всі свої зусилля для того, щоб заплутати світовий Істеблішмент і досягти основної цілі — максимально затримати американську допомогу для України», — розповів він.