Вишнівська громада попрощалася із загиблим військовослужбовцем Андрієм Попко, жителем села Римачі.

Про сумну подію повідомили на фейсбук-сторінці громади.

Воїн загинув 21 лютого 2024 року внаслідок поранень, отриманих в результаті наступу на міну, поблизу села Діброва, Сєвєродонецького району, Луганської області при здійснені заходів із забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України. Ніс службу такелажником евакуаційного відділення взводу технічного забезпечення військової частини А3719.

Віддати шану Герою прийшли рідні, друзі, колеги, військовослужбовці, представники влади, духовенство та інші мешканці громади. Заупокійна служба відбулася в Церкві святих апостолів Петра і Павла в селі Римачі.

«Андрій Попко героїчно захищав суверенітет та цілісність України. Важко знайти слова втіхи, неможливо заспокоїти біль та гіркоту втрати. Ім’я Андрія навіки буде взірцем мужності, патріотизму та незламності», - йдеться у дописі.

Востаннє нашому земляку військові почесті. На честь воїна пролунав трикратний військовий салют. Вічна пам'ять Андрію та всім, хто поклав життя за Україну.


Слава Україні! Вічна Слава нашим Героям!  

Фото та відео: Фейсбук/Вишнівська сільська територіальна громада