У містечку Маневичі на Волині громада попрощалася з полеглим військовослужбовцем Максимом Дітманом

Про це повідомляє Маневицька селищна рада.

«В журбі та скорботі сьогодні схилили голови жителі громади, проводжаючи в останню земну дорогу молодого земляка, відважного воїна, який загинув гідно виконуючи свій військовий обов’язок від рук ненависних загарбників», - йдеться у повідомленні.

29-річний снайпер розвідувального взводу десантно-штурмового батальйону 79-ї окремої десантно-штурмової Таврійської бригади Дітман Максим Юрійович з початку травня 2022 року мужньо відстоював незалежність Батьківщини. У липні 2022 року виконуючи бойове завдання на Луганщині, боронячи Україну від військової агресії Росії, хоробрий боєць загинув.

Довгий час Максим рахувався безвісти зниклим. Тіло українського захисника було поховане у м. Дніпро на кладовищі військовослужбовців Збройних сил України, які загинули під час проходження служби у зоні бойових дій. Сьогодні, 14 березня, захисника Максима Дітмана з усіма військовими почестями поховали на рідній Маневиччині.

Траурна церемонія прощання та літургія за загиблим відбулася у храмі Святих мучениць Віри Надії Любові та їх матері Софії.