15 березня свій 11-й день народження відзначає донька полеглого у російсько-українській війні Героя Андрія Лавренюка – Ангеліна.

Про це повідомляє Володимирська міська рада.

З цієї нагоди іменинницю привітав секретар Володимирської міської ради Іван Юхимюк.

Як і торік, Ангеліна Лавренюк приймала вітання у дружньому колективі своїх однокласників. У 5-А початкової школи №7 цього дня особливо весело та барвисто, адже у навчальному закладі дрес-код з нагоди Всесвітнього дня сну – домашня піжама.

Діти радісно долучились до побажань Івана Юхимюка, який передав іменинниці вітання від міського голови та усього колективу міськвиконкому та зичив дівчинці впевнено крокувати своєю життєвою стежиною, досягаючи усіх цілей, мати гарних вірних друзів та щасливе дитинство під мирним небом вільної України.

Батько Ангеліни – солдат Андрій Лавренюк - народився 14 листопада 1983 року в селі Галинівка Володимирського району. Колишній вчитель математики у 2014 році був мобілізований до війська, а з початку повномасштабної війни у лютому знову став на захист нашої держави як військовослужбовець-контрактник у складі зенітно-ракетного дивізіону. Загинув 31 травня 2022 року. Похований Герой на Федорівському кладовищі.

Фото Володимирська міська рада.