У п’ятницю, 29 березня, у Городищенській громаді попрощалися із загиблим військовослужбовцем Василем Куприянчиком. Поховали Героя на кладовищі в селі Ниви-Губинські.

Упродовж всього маршруту з Луцька до Сенкевичівки та Нив-Гибинських, кортеж на колінах зустрічали місцеві мешканці – і дорослі, і діти з прапорами та квітами віддавали останню шану 20-річному воїну, який мужньо боронив нашу землю від російської навали, - йдеться на сайті громади.

Проводили Василя Куприянчика в останню путь рідні та знайомі, друзі та побратими, мешканці Городищенської громади та духовенство, керівництво та працівники апарату ради.

Поховання військового здійснювалося з усіма військовими почестями та за церковними традиціями. Чин похорону відбувся у Свято-Юріївському храмі смт.Сенкевичівка, прощання – на подвір'ї обійстя бабусі у с.Ниви-Губинські.

Процесію супроводжував військовий оркестр та військовослужбовці.

Старший стрілець-оператор одного зі штурмових батальйонів солдат Василь Куприянчик, який проходив військову службу за контрактом, вірний військовій присязі, захищаючи територіальну цілісність та державний суверенітет України, загинув поблизу населеного пункту Орлівка Донецької області 22 березня 2024 року.

«Втратили надійну опору рідні… Втратила кохану людину дівчина… Втратили чудового товариша друзі… Втратила вірного сина Україна... Прощались з Героєм, як належить, спільною молитвою, виконанням Державного Гімну України військовим оркестром під залпи почесної варти. Нехай відвага нашого земляка назавжди залишається в наших серцях», - йдеться у дописі. 

Фото: Городищенська громада