У Камінь-Каширському районі, де з 17 лютого розшукують 17-річну студентку із села Седлище, пошуковці знайшли речі дівчини: гаманець з ID-паспортом та пов'язку на голову. Пошуки тривають

Волинянку нині шукають у лісовій і болотистій місцевості, розповіла в коментарі Суспільному інспекторка сектору комунікації Нацполіції Волині Марина Балдич.

З її слів, пов'язку знайшли орієнтовно за 50 метрів від пальта, яке раніше, наприкінці лютого, в лісі виявили оперативники. Гаманець і паспорт, сказала Марина Балдич, знайшли неподалік.

«Пов'язку її знайшли біля болота, і гаманець із паспортом, але не все разом. Зараз там просто болото, вода прибула. Оперативники вже орієнтуються, де її шукати. Водолази пошукові роботи проводити не можуть, бо всюди болото і там неглибоко», — сказала Марина Балдич.

До пошуків студентки залучені правоохоронці, військові, прикордонники, лісівники та місцеві жителі. Марина Балдич додала, що територію пошуку постійно розширюють, відпрацьовуючи зони місцевості за картою.

Нагадаємо, повідомлення про зникнення дівчини до служби порятунку 101 надійшло 17 лютого о 17:17. Того дня вона була на відпочинку з друзями поблизу села Угриничі. Свій телефон дівчина залишила в автомобілі та пішла в невідомому напрямку.

За даними правоохоронців, востаннє 17-річну студентку бачили біля лісопосадки.