У російсько-українській війні, виконуючи бойове завдання на Запорізькому напрямку, загинув військовий з Волині Віталій Лук’янов. Йому навіки 42

Про це повідомили у Горохівській міській раді.

Віталій Лук’янов народився 15 березня 1981 року, проживав у селі Новосілки. Мобілізований до Збройних Сил України 13 лютого 2023 року. Герой загинув 22 січня на Запоріжжі.

«З вірою у Перемогу самовіддано боронив українську землю та разом з побратими давав відсіч ненависному ворогові, щодня наближаючи довгоочікуваний день. Та на жаль, не судилось … Окупанти відібрали не лише життя, а й мрії, майбутнє… 22 січня 2024 року, під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Новодарівка у Запорізькій області, військовий загинув. З цього ж трагічного дня постійні обстріли ворога не давали можливості забрати тіло Героя з поля бою. Через два з половиною місяці Захисника Віталія Володимировича Лук’янчука нарешті поховають на рідній землі у селі Новосілки», - йдеться у повідомленні.

У вівторок, 2 квітня, о 10:30 загиблого воїна зустрічатимуть на повороті у селі Терешківці, звідки траурний кортеж попрямує у рідне село Новосілки, де відбудеться чин поховання.