Сьогодні, 2 квітня, надійшла звістка про смерть ветерана праці Анатолія Григоровича Малиша, який усе своє свідоме життя віддав лісовій галузі.

Про це повідомили у Поліському лісовому офісі.

«Анатолій Малиш у роботі завжди дотримувався принципу - дрібниць не буває. Як і не буває справ, що можна зробити абияк. Намагався працювати якнайкраще. Щось вдавалося, щось ні, часто зізнавався в розмовах. Але місцевими лісами завжди дуже пишався. Таких немає більше ніде, казав», —  зазначають у дописі.

Анатолій Григорович  доклав чимало зусиль до справи створення та збереження лісів. За що й був свого часу нагороджений багатьма відзнаками та подяками, зокрема двічі – нагрудним знаком «За бездоганну службу в державній лісовій охороні» та відзнакою «Ветеран праці».

Чоловік лишив по собі хороші спогади, як говорять в колективі та родині. Хоч бувало дуже важко, але не втрачав позитиву.

«Ліс мені часто підказував правильні рішення та багато навчив. Мовчазні розмови з лісом у багатьох випадках допомагали», — теж слова Анатолія Малиша.

Народився Анатолій Григорович у селі Новомихайлівка на Донеччині. Після закінчення навчання у Великоанадольському лісовому коледжі його направили на роботу в тодішній Цуманський лісгосп. А згодом перевели на посаду дільничого техніка-лісовода Холоневичівського лісництва. Так і не покинув справу —  надто подобалося спостерігати, як росте волинський ліс, такий відмінний від лісів Донеччини.

Працював помічником лісничого, лісничим, інженером охорони та захисту лісу, начальником пожежно-хімічної станції, з якої і вийшов на заслужений відпочинок.

Громадське інтерактивне телебачення висловлює щирі співчуття рідним та близьким.