Рідній сестрі загиблого воїна-земляка Віталія Квача із села Кукли Маневицької громади вручили його державну нагороду Орден «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно). 

Про це повідомили на фейсбук-сторінці громади.

Відповідно до Указу Президента України за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, солдата десантно - штурмового батальйону Віталія Володимировича Квача відзначено державною відзнакою (посмертно).

«Сьогодні в Куклинському ліцеї, у якому колись навчався Герой, Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк та заступник начальника першого відділу Камінь-Каширського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, майор Юрій Мізюк вручили нагороду сестрі загиблого воїна Світлані Володимирівні, яка стоячи перед гостями і учнями школи та гордо тримаючи орден, була живим прикладом сили та гідності. Її очі віддзеркалювали біль, але також і надію на те, що її брат не загинув даремно, а його життя стало символом боротьби за вільну Україну», - йдеться у дописі.