З початку поточної доби відбулося 73 бойових зіткнення. Нині на Покровському напрямку ситуація продовжує бути напруженою.

Про це повідомляють Генеральний штаб ЗСУ.

З початку поточної доби відбулося 73 бойових зіткнення. Російські загарбники завдали по території України три ракетні удари із застосуванням трьох ракет та 53 авіаційні удари із застосуванням 69 КАБів, задіяли 529 дронів-камікадзе. росіяни здійснили 2888 обстрілів по позиціях наших військ і населених пунктах із використанням різних типів озброєння, - Генеральний штаб ЗСУ.
Ситуація на напрямках

На Харківському: відбулось 5 бойових зіткнень без успіху для ворога. Також окупанти продовжували атакувати в районах Вовчанська, Липців та західніше Глибокого.

На Куп’янському та Лиманському: тривають 2 ворожі атаки в районах Піщаного та Греківки.

На Сіверському: окупанти безуспішно атакували позиції ЗСУ в районі Виїмки.

На Краматорському: відбулось 9 бойових зіткнень. Особливо окупанти били активно в районі Іванівського, проте всі спроби не мали успіху.

На Покровському: 27 разів ворожа армія атакувала позиції українських захисників у районах Прогресу, Євгенівки, Новоолександрівки, Новопокровського, Новоселівки Першої, Яснобродівки та Карлівки. Крім того, тут ще тривають 9 атак. Ситуація напружена.

На Курахівському: агресор 8 разів атакував позиції ЗСУ в районах Парасковіївки та Красногорівки. Тут було відбито 7 наступів.

На Оріхівському та Придніпровському: ворог 4 рази атакував безуспішно позиції захисників в районах Малої Токмачки та Кринок.

На решті напрямків суттєвих змін в обстановці не відбулося.

"Підрозділами нашої авіації та ракетних військ і артилерії з початку цієї доби завдано уражень по трьох районах зосередження особового складу та військової техніки, одному засобу ППО, двох засобах артилерії, радіолокаційній станції окупантів та складу БК", - підсумували в Генштабі ЗСУ