Правоохоронці встановлюють особу та місце перебування чоловіка, який може бути причетним до вбивства екснардепки, мовознавиці та професорки Львівської політехніки Ірини Фаріон.

Про це повідомляє Національна поліція.

Прикмети розшукуваного:

  • вік - близько 20 років;
  • зріст - 170-180 см;
  • худорлявої статури.

Зазначається, що на момент скоєння злочину чоловік був одягнений у спортивні штани темного кольору, чорну кофту з довгим рукавом, зверху якої - футболка червоного кольору з білими смужками на рукавах та написом білими латинськими літерами на лицевій стороні. 

Також на голові була панама темного кольору з емблемою по центру, з широкими полями, а на ногах - білі високі шкарпетки, кросівки черво-чорні з білою підошвою. Крім цього, на руках були одягнуті червоні рукавиці.

"Якщо ви володієте інформацією, що допоможе ідентифікувати особу та встановити місце перебування розшукуваного зловмисника - телефонуйте за номерами 0684409164, 0933450461 або на оперативну лінію 102", - йдеться у повідомленні.

Як відомо, ввечері 19 липня колишня депутатка та мовознавиця Ірина Фаріон померла у лікарні після замаху. Лікарі провели операцію первинної хірургічної обробки рани голови та продовжували боротися за життя пораненої. Однак стан Ірини Фаріон був критичний.