У понеділок, 26 серпня, «на щиті» назавжди додому повернувся Сухін Олександр Леонідович з Ківерцівщини.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці громади.

Народився Олександр Сухіна 22 червня 1986 року у селі Журавичі Ківерцівського району. Останні роки жив і працював у Кам’янці-Подільському. Одружений, виховував двох діток. Призваний на військову службу по мобілізації 14 червня 2024 року. Служив інспектором прикордонної служби у складі прикордонного загону Державної прикордонної служби України.

Серце солдата Сухіни Олександра Леонідовича - зупинилося 23 серпня 2024 року внаслідок захворювання.

Прощання з воїном було велелюдним – скорботний кортеж зустрічали всім селом, схиливши голови та вклякнувши на колінах. Траурна процесія з тілом покійного прослідувала вулицями села до рідної домівки. Прощалися з воїном, умиваючись гіркими сльозами, рідні, друзі, побратими. Вшанували пам’ять захисника очільники громади, вдячні земляки. 

Відспівали воїна у Свято-Миколаївському храмі села Журавичі. Чин поховання здійснив настоятель храму о. Олександр Іллюк, співслужили йому священники Цуманського деканату ПЦУ.

Поховали Сухіну Олександра Леонідовича на місцевому цвинтарі. Військові почесної варти тричі відсалютували воїну.

Овдовіла молода дружина, осиротіли синочки, безутішними залишилися батьки. Пам’ять про воїна-захисника житиме вічно у серцях вдячних земляків! Герої не вмирають!