У Піддубцях деякі місцеві мешканці конфліктують з братами Горбатюками, тому що місцями довкола ставка встановлені паркани.

Настоятель місцевого храму повідомив, що ставок перебував у користуванні церковної громади до 2012 року. Зараз ставок не перебуває ні в чиїй оренді. Вадим Ремісько в розмові зі старостою Олександром Романюком зазначив, що "в трьох місцях перегороджений доступ до цієї водойми: Якщо так стояти, то з лівого берега, тобто там, де, власне, й мешкають".

– Сьогодні проводити риболовлю тут ніхто не перешкоджає. А те, що провели загородження території, яке заважає підійти до водного плеса, це треба розібратися. В найкоротший термін перевіримо документи, яка законність поставлення даного паркану. – староста Олександр Романюк.
Було таке повідомлення, буцім, Юрій Семенюк доручив вам з’ясувати цю ситуацію, але раніше. – журналіст ГІТ Вадим Ремісько.
– Ні, я не знаю, це я перший раз від вас чую. Доручення такого не було. Із-за того, що ви мені зателефонували, що ви тут є, я під’їхав, був на території, а таких вказівок не було. – староста Олександр Романюк.

Нагадаємо, що Громадське Інтерактивне Телебачення вже оприлюднило позиції обуреного мешканця та колишнього нардепа у стрімі та статті.