Народний депутат шостого скликання від Партії регіонів Анатолій Горбатюк розповів кореспонденту ГІТу, чим він зараз займається і на що живе.

Анатолій Горбатюк нині мешкає у селі Піддубці Луцького району. Каже, що в корупційних скандалах він участі не брав і жив лише на депутатську зарплату. Зараз чекає пенсії і розводить кролів.

«Я вам покажу свої руки… я не Ющенко, у якого руки не крали, а я вам хочу розповідати, чим я займаюся. Я сьогодні займаюся кролівництвом племінним, продаю кролі, птахівництвом, садівництвом, тримаю серйозну господарку. Роблю майстерню по металу для токарні: фрезерування, сверління, станки з обробітку металу. І я сам все роблю. Я не корупціонер, не віджав гроші з бюджету. Я гроші в Піддубці тільки вкладав… Я, працюючи народним депутатом у Верховній Раді, отримував зарплату три тисячі доларів. Це висока зарплата», – розповів народний народний депутат шостого скликання.

 Анатолій Горбатюк каже, що нині живе з продажу кролів і груш. А незабаром вийде на пенсію.

«Я з 2012 року я ніде не працюю. Я ніде не отримую заробітних плат. Ні у Верховній раді, ні від партії, ні від кого. На жодних державних виплатах не жив і не живу. Я своїми руками і головою, і працею своєю заробляю гроші. Так, я сьогодні продаю кролі. 150 гривень за кілограм. Я також продаю груші за 20 гривень кілограм і решту… і з цього я живу. І цього мені вистачає. В мене нема великих потреб. Через пару місяців я піду на пенсію, і з мене вистачить. Бо з 17 років я працював на заводі, і в мене трудового стажу 30 років, слава Богу, є. Я піду на пенсію і далі займатиму активну позицію і в селі буду всіх підтримувати», – розповів Анатолій Горбатюк.