Голова фракції партії "Слуга народу" Давид Арахамія не впізнав відому цитату українського філософа та поета Григорія Сковороди “Світ ловив мене, та не спіймав”, відповідаючи на бліцпитання в етері одного з українських телеканалів. Водночас він додав, йому “чомусь спав на думку Леонардо Ді Капріо у фільмі “Впіймай мене, якщо зможеш” режисера Стівена Спілберга, пише Bukvu.

Коротко і влучно: Станіслав Кіріченко, Артур Харитонов про найгостріші акценти у відносинах Україна – КНР ведуча студії Громадського Інтерактивного Телебачення Ярослава Савош запитала в незалежних політичних оглядачів, і ось що стало відомо.

Арахамія зізнався, що не орієнтується в актуальних цінах, оскільки закупівлею продуктів займається лише його дружина. Нагадаємо, що нардеп від “Слуги народу” Микола Тищенко досі переконаний, що ціни на харчові продукти не зросли. Гречка, за якого словами, коштує 12 гривень за кілограм.

Українці перестали бути нацією гречкосіїв – голова Асоціації гречки

За словами Сергія Громового, на даний час об’єктивних передумов для зниження ціни на гречку немає, навпаки, передбачається поступове зростання цін. Що це зумовлює, дізнайтеся більше з інтерв'ю Віктора Калитки в студії ГІТ: