В рамках операції «Акциз-2021» 9 грудня року під час фактичних перевірок суб’єктів господарювання працівники управління контролю за підакцизними товарами Головного управління ДПС у Волинській області спільно з працівниками департаменту стратегічних розслідувань у Волинській області на території Рожищенського району на підприємстві встановили факт зберігання пального без придбання відповідної ліцензії.

Про це повідомляє Головне управління ДПС у Волинській області.

Так, працівники управління контролю за підакцизними товарами виявили, що суб’єкт господарської діяльності здійснював зберігання значних партій пального без придбання відповідної ліцензії. Як наслідок, із незаконного обігу вилучили 3 тис. літрів пального на загальну суму понад 69,3 тис. гривень.

У Головному управлінні ДПС у Волинській області наголошують: якщо Ви володієте інформацією про реалізацію, зберігання пального та фальсифікованих алкогольних напоїв і тютюнових виробів, немаркованих марок акцизного податку встановленого зразка, реалізацію таких товарів особам, які не досягли 18 років, чи торгівлю пальним, алкогольними напоями та тютюновими виробами без наявності ліцензій, варто повідомити про такі факти за номером (0332) 724414 (управління контролю за підакцизними товарами ГУ ДПС у Волинській області). Своє повідомлення Ви можете також надіслати поштою за адресою: м. Луцьк, Київський майдан, 4 (конфіденційність гарантується).