На в’їзді на стоянку біля торгівельного центру «Ювант» у Луцьку відновили шлагбаум.

Охоронець  показав спецкору ГІТу копію рішення Луцької міської ради про продовження приватній фірмі «Скорпіон-Сервіс», якій належить «Ювант», терміну оренди землі під стоянкою до 25 червня 2022 року.

Рішення підписане секретарем Луцької міської ради, виконувачем повноважень Луцького міського голови Григорієм Пустовітом

Шлагбаум розташовано на тому самому місці, що й демонтований муніципалами.

Представник ПФ «Скорпіон-Сервіс» у телефонному коментарі ГІТу розповів, що демонтаж попереднього муніципали провели без жодного попередження.

«Приїхали о 6-й ранку і знесли. Хоча і шлагбаум, і будка були розташовані на території, яку наша фірма орендує саме для обслуговування денної стоянки автомобілів», – каже представник ПФ «Скорпіон-Сервіс».  

Нагадаємо, у понеділок, 6 грудня, луцькі муніципали здійснили демонтаж тимчасової споруди та шлагбаумів на вулиці Карпенка-Карого, 1, що поруч із ТЦ «Ювант».

Тоді муніципали пояснювали:

«До Луцької міської ради неодноразово надходили скарги від громадян, щодо неправомірних дій ПФ «Скорпіон-сервіс», яка самочинно облаштувала стоянку для автомобілів на земельній ділянці комунальної власності, а працівники фірми вимагали кошти за проїзд та парковку на території, яка не належить до денної стоянки. Тимчасова споруда та шлагбауми розміщувались без відповідних дозвільних документів та використовувались для обмеження проїзду комунальною територією. Тому виконавчим комітетом Луцької міської ради було прийнято рішення від 17 листопада №935-2 «Про демонтаж тимчасової споруди на вул. Карпенка-Карого, 1».