У Луцьку з 1 січня 2022 року вирішено розірвати договори на перевезення пасажирів за маршрутами №25 та №29.

Про це повідомляє пресслужба Луцької міської ради.

Таке рішення ухвалив виконком Луцькради на засіданні 28 грудня на підставі звернення перевізника – КП «Луцьке підприємство електротранспорту».

Згідно з ним, до проведення конкурсу та визначення перевізника призначено перевізником на автобусному маршруті №25 – ТзОВ «Преміум-сервіс ЛТД».

Крім того, змінено й сам маршрут. Тепер автобуси курсуватимуть такими вулицями і проспектами: с. Великий Омеляник, Володимирська, Червоного Хреста, Ковельська, Глушець, Паркова (Словацького, Богдана Хмельницького), Винниченка, Василя Мойсея, Перемоги, Соборності, Молоді, Відродження, Рівненська, Об’їзна, Дубнівська (місця міжзмінного відстою у с. Великий Омеляник та на вул. Дубнівській).

Нагадаємо, 1 грудня маршрут №25 продовжили до Великого Омеляника.

На маршруті буде курсувати 7 автобусів (в тому числі у вихідні і святкові дні), розрахунковий інтервал руху – 12 хвилин. 

Конкурс на цей маршрут відбудеться 1 лютого, останній термін подання документів – 17 січня до 11:00.

Щодо маршруту №29, то конкурс на нього скасували. Як сказав начальник відділу транспорту міськради Віктор Главічка, маршрутки №29 більше не буде, бо її шлях нібито дублюють інші маршрути.

Також вирішено розірвати договір на перевезення пасажирів на автобусному маршруті №3 з ФОП Макарчук М.П. До проведення конкурсу та затвердження результатів призначено перевізником на цьому маршруті – ТзОВ «Преміум-сервіс ЛТД».