Учасник Революції Гідності та бойових дій на сході України в складі добровольчого батальйону «Азов» Олексій Кушнєр розповів про самопочуття після вакцинації від коронавірусу. 

Про це йдеться на його сторінці в фейсбуці. 

«Як і обіцяв, пишу про відчуття після щеплення від COVID, вакциною АstraZeneka (Індія). Вчора – цілий день температура 36,5, незначне затуманені в голові (суб’єктивно), місце від уколу не болюче, хоча роблять правшам у ліву (буде боліти, важко буде справлятись). Вночі по відчуттям піднялась температура - озноб дав про себе знати, але не міряв на скільки сильно», – пише Олексій.

На перший ранок після вакцинації, за його словами, температура – 37,2, сильний головний біль, а місце вакцинації під час пальпації болюче.

Зазначимо, що його дружина керівниця «ГаРмИдЕр ангар-stage» Ольга Валянік також отримала щеплення від COVID-19. За словами Олексія Кушнєра, після вакцинації в Ольги відразу піднялася температура до 37,4. 


Вночі градусник показав шалені 39,0. Збили температуру Парацетамолом. На ранок -–температура 37,8, головний біль, біль в місці вакцинації, – йдеться в дописі.

Також Олексій описав свій та стан дружини на другий день після щеплень. 

«Вчора вдень температура трималась в районі 37.0 -37.2, проте на самопочуття це ніяк не впливало. На вечір температура нормалізувалась.Зараз (вранці) градусник показав 36,5. Головні болі про себе не нагадують. Єдині фізичні наслідки від вакцинації – незначний біль в м’язі передпліччя куди вводили вакцину», – розповідає лучанин.

В його дружини Ольги Валянік вчора вдень температура була в межах 37.5 - 37.8, відчувалася загальна втомлюваність.

На вечір температура нормалізувалась, зараз вона на рівні 36.6. М’яз руки в місці уколу досить болючий. Фактично – все, реактивна фаза минула, повертаємось до звичного ритму життя.