Футбольний клуб «Волинь» у першому матчі в цьому році на своєму полі здолав аутсайдера Першої ліги – ФК «ВПК-Агро». Матч закінчився перемогою «Волині» з рахунком 4:0.

Гра 17-го туру чемпіонату України з футболу в Першій лізі відбулася в п’ятницю, 19 березня, на луцькому стадіоні «Авагард».

До цього волиняни займали 8-му сходинку турнірної таблиці, а їхні суперники, які представляють село Шевченківка Магдалинівського району Дніпропетровської області, були на 13-му місці.

Нагадаємо, перед цим 12 березня «червоно-білі» поступилися «Чорноморцю» в Одесі у пропущеному матчі 15-го туру з рахунком 0:1.

Волиняни почали звітну гру з масованого наступу. На важкому газоні вони вміло застосовували удари з далекої відстані. Постріл Коломойця в першому таймі прийняла хрестовина, Оринчак двічі в другому таймі влучив у поперечку, а Мартинюк пробив у стійку.

Відкрив лік голам на 24-й хвилині після подачі з лівого флангу Мартинюка ударом в польоті головою Богдан Оринчак. У другому таймі «хрестоносці» подвоїли рахунок. Гол після проходу по лівому флангу Протасова і передачі в район 11-метрової позначки забив Сіаваш Хагназарі.

Іранець спричинився й до автоголу Максима Агапова на 89-й хвилині. Одразу потому за гру рукою в своєму штрафному майданчику суддя призначив пенальті у ворота гостей. Удар Шарпара Шеліхов парирував, але В’ячеслав першим був на м’ячі й увігнав круглого в ворота – 4:0.

Після цієї гри «Волинь» із 27 очками ділить 5-6 сходинку із «Гірником-Спорт». Але в суботу, 20 березня, у Харкові зустрінуться головні конкуренти волинян: «Металіст-1925» і ФК «Миколаїв».

 Лідер першості – одеський «Чорноморець» здолав сьогодні на виїзді команду «Гірник-Спорт» – 1:0. У нього наразі 37 очок. На другому місці із 34 очками «Агробізнес». В суботу він здолав на виїзді «Кристал» з рахунком 4:1.

На третьому місці із 30 очками рівненський «Верес». Завтра він приймає житомирське «Полісся».