Учора, 20 квітня, на нараді у Ковельській районній державній адміністрації завідувачка міськміжрайонного відділу Волинського обласного лабораторного центру МОЗ України Людмила Маляр повідомила, що триває спалах COVID-19 в Люблинецькій територіальній громаді – у закладі дошкільної освіти «Калинонька», робота якого призупинена, пише Ковель media.

Як інформує Ковельська РДА, посилаючись на інформацію Людмили Маляр, станом на 19 квітня у районі, в межах нового територіально-адміністративного устрою, упродовж останніх семи діб виявлено 1 278 лабораторно підтверджених випадків захворювання людей на COVID-19, продовжують хворіти 889 осіб.

Напруженою залишається ситуація в адміністративному центрі району – місті Ковелі, де наразі нараховується 611 хворих. За передостанню добу в м. Ковелі – 5 летальних випадків (з початку епідспостереження – 63). Зростає кількість хворих на коронавірусну інфекцію по Велицькій, Голобській, Дубівській, Старовижівській, Турійській, Смідинській, Самарівській, Рівненській громадах.