У понеділок, 14 червня, розпочалася найболючіша атака на судини людей, яка закінчиться у п’ятницю, 18 червня.

Про це пише «Главред».

Магнітна буря 15 червня 2021-го стане серйозним випробуванням для судин: сила удару досягне чотирьох балів, а планетарний індекс – 10. Цього разу найнебезпечнішим часом доби стане пізній вечір. Тому ймовірні проблеми зі сном.

Магнітна буря 16 червня 2021-го не набагато сильніша, ніж буря попереднього дня. У середу (як і у вівторок) сила удару буде триматися на позначці в чотири бали – в той же час планетарний індекс підросте до 12. Через безсоння напередодні ймовірні апатія, занепад сил і концентрації, запаморочення. Найскладніший час доби, з точки зору геомагнітних збурень – з ранку і до полудня.

Піком цього геомагнітного удару стане магнітна буря 17 червня 2021-го. Вона досягне п'яти балів, а планетарний індекс з 12 жваво підскочить відразу до 20. Подібні скачки чреваті для метеозалежних людей проблемами з вестибулярним апаратом і болями в спині і суглобах, нудотою, головними болями і запамороченнями. З інших можливих симптомів дня – занепад сил, загострення хронічних захворювань і перепади настрою.

Остаточно зійде нанівець даний метеоудар тільки в п'ятницю. Магнітна буря 18 червня 2021-го теж оцінюється в чотири бали, планетарний індекс – 12. Втома і дратівливість будуть швидше наслідками геомагнітних збурень попередніх днів, ніж результатом цієї бурі. Однак саме під кінець робочого тижня варто особливо дбайливо ставитися до свого організму: максимально розвантажити п'ятницю від складних завдань, що вимагають підвищеної фізичної активності або концентрації, постаратися не нервувати і зайвий раз ні з ким не сперечатися. Краще подивитися приємний фільм або серіал, почитати щось веселе, замість перекуру або чашечки кави – зібратися з друзями на чаювання.

Загалом весь тиждень варто провести максимально спокійно і виважено, раціонально чергуючи роботу з відпочинком.