Бенефіціаром компанії зазначено товариство з обмеженою відповідальністю НСКТрейд, зареєстроване в Мінську. Кінцевим бенефіціаром вказано засновника російської мережі дискаунтерів Світлофор Сергія Шнайдера.

До кінця червня 2021 року мережа Mere (проєкт власників російської мережі Світлофор – ред.) хоче відновити роботу магазину в Миколаєві, який був закритий у 2020 році. Про це повідомив Retailers директор з розвитку Mere в Україні Артем Хоменко. Також в планах мережі — відкриття 40 магазинів до кінця року.

Виходом Mere на український ринок і розвитком мережі займається Альянстрейдсервіс, зареєстрований 18 липня 2019 року. На цьому тижні відкриються магазини в Білій Церкві, чотири магазини в Дніпропетровській області і один магазин в Чернівцях. До слова, чотири магазини мережі працюють в Німеччині.

Як ви вставитеся до цієї новини? Чи готові ходити на закупи в такому магазині в Луцьку? Що міркуєте про економічні домовленості між Україною, Білоруссю, Росією? Нам важливі ваші позиції, коментуйте, приходьте на інтерв'ю за адресою Конякіна 19,а чи контактуйте з ГІТ віртуально:
viber +380666597818; skype UAGITTV
❤️ Інструкція додзвонювачу, щоб виглядати і звучати якнайкраще: