У Меневичах у неділю, 20 червня, відсвяткували День селища.

Участь в урочистостях взяв голова Волинської обласної ради Григорій Недопад.

На своїй сторінці у фейсбуці він зазначає, що «цього року свято є особливим, адже Маневицька громада значно зросла, до її складу увійшли 36 населених пунктів. При цьому й можливостей для розвитку стало значно більше».

«І один із найбільш перспективних напрямків наповнення місцевого бюджету Маневицької громади – це діяльність на її території комунального підприємства «Волиньприродресурс», яке не тільки формує стабільний дохід на розвиток громади, але і забезпечує людей робочими місцями, гідними заробітними платами», – пише Недопад.

З нагоди свята голова Волиньради вручив громаді Маневич та голові Олександру Гаврилюку пам’ятну відзнаку – гравертон із привітаннями та побажаннями щастя, добробуту і миру кожній Маневицькій родині. Також почесною грамотою нагородив Аллу Іщик, заступницю директора з виховної роботи Маневицького ліцею №1 імені Героя України Андрія Снітка – за сумлінну працю, добросовісне виконання обов’язків, активну громадську й життєву позицію, вагомий внесок у справу національно-патріотичного виховання молодого покоління та з нагоди 129-ї річниці Дня селища Маневичі.

Маневичан зі святом вітали творчі колективи, українські гурти, лицарі клубу «Айна Бера», відбувся також фінал розіграшу кубка Маневицької селищної ради з футболу.