Луцький міський голова Ігор Поліщук відповів лучанам, які просять міську владу організувати додатковий виїзд з прибудинкових територій будинків на вул. Липинського, 1, 3, 5 та вул. Карпенка-Карого, 9. 

Офіційну відповідь мера Луцька опублікували на сайті місцевих петицій.

Нагадаємо, лучанка Олена Якимчук пропонувала організувати додатковий виїзд на вулицю Липинського вздовж будинку Липинського 1 від будинків Липинського 3,5 або залишити без змін доїзд до будинків Липинського 3,5, який передбачений при здачі багатоквартирного будинку Липинського, 3 в експлуатацію.

Петиція набрала 307 підписів, що на сім більше, ніж потрібно було зібрати для розгляду.

ВІДПОВІДЬ НА ЕЛЕКТРОННУ ПЕТИЦІЮ

Повідомляємо, що детальним планом мікрорайону інші заїзди до зазначених будинків не передбачені. 06.04.2021 з представниками усіх суміжних ОСББ проведено робочу зустріч та обговорено варіанти облаштування додаткового виїзду з прибудинкових територій будинків. Управлінням містобудування та архітектури і департаментом ЖКГ було запропоновано три варіанти влаштування додаткового виїзду. Після дискусій усі запропоновані варіанти було відхилено. Варіант, який би влаштовував усіх представників, присутніми не було запропоновано. На даний час вирішити зазначену проблему не має можливості по причині відсутності конструктивного діалогу з мешканцями та компромісу.