У п'ятницю, 25 червня, міський голова Ігор Поліщук, секретар міської ради Юрій Безпятко та директор департаменту житлово-комунального господарства Микола Осіюк ознайомились із ходом ремонтних робіт на дорогах нашого міста.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Розпочали інспекцію із ділянки проспекту Волі від вулиці Шопена до Київського майдану.

Це найбільш складний з технічної точки зору проєкт на сьогодні, але темпами робіт ми задоволені. Не дивлячись на те, що постійно виникають нові обставини, як-то посилення основи чи демонтаж старої каналізації, роботи йдуть згідно з наміченим графіком, – розповів міський голова.

Також посадовці оглянули завершення ремонту прибудинкових територій на проспекті Відродження, 9, 11, вулиці Щусєва, 18. Двори тут вимощено бруківкою, облаштовано нові паркомісця, встановлено сучасне LED-освітлення, триває підготовка до встановлення дитячих майданчиків.

Ще один складний, проте важливий для міста об’єкт – світлофор на перехресті вулиць Львівська та Потебні, будівництво якого триває.

Тут постійно виникають ДТП, пішоходам важко перейти дорогу. Ми пообіцяли зробити цей проєкт ще восени, а вже за два тижні роботи тут буде завершено, - зазначив Ігор Поліщук.

Окрім світлофору, для зручності пішоходів, тут також буде облаштовано необхідні острівці безпеки.