Патрульні поліцейські Волині затримали в селі Старики поблизу Берестечка групу ромів на «Жигулях», які, ймовірно, причетні до крадіжки з приватного будинку на Рівненщині великої суми грошей і коштовностей.

Про це повідомляє газета «Волинь».

Минулої суботи, 21 серпня, працівники сектору реагування патрульної поліції відділення поліції №2 (м.Горохів) Луцького районного управління поліції ГУНП у Волинській області несли службу в Берестечківській окрузі й у с. Старики зупинили автомобіль ВАЗ-2106.

Професійне чуття не підвело правоохоронців і цього разу. 39-річний водій автівки з Київщини не лише порушив правила дорожнього руху, сівши за кермо без водійських прав, а й пробував відкупитися від поліцейських 500 гривнями.

Тим часом у порушнику та його супутниках – трьох жінках та двох чоловіках (теж ромах) патрульні запідозрили злочинців, яких за скоєння важкого злочину розшукували працівники Радивилівського відділення поліції, що на Рівненщині. І не помилилися. В результаті в «мандрівників» виявили 100 тисяч гривень і на вигляд чималу жменю золотих виробів.

За попередньою інформацією, гроші й цінності злочинці викрали в одному з приватних будинків сусідньої області.

Горохівські правоохоронці передали затриманих колегам-рівненчанам.

Фото ілюстративне