Скандально відома ексочільниця КП «Ласка» Богдана Новарчук (Ткачук) із Луцька відловлюватиме безпритульних собак у Маневичах. Їх будуть повертати назад, або й не будуть. Тож проконтролювати, куди поділися пси, ніхто не зможе.

Про це повідомляє «Район.Маневичі».

За зверненнями жителів з приводу безпритульних тварин Маневицька селищна рада ухвалила рішення укласти договір між ФОП Ткачук Богданою Богданівною та відділом капітального будівництва, житлово-комунального господарства, благоустрою, розвитку інфраструктури та комунальної власності Маневицької селищної ради на послуги із відлову безпритульних (бродячих) тварин.

Згідно з умовами договору, не повертатимуть агресивних та невиліковно хворих, цуценят до трьох місяців, яких прилаштували у сім’ї з території виконавця послуг.

Нагадаємо, мер Луцька у березні 2021 року офіційно попросив міських голів не працювати зі скандальною Новарчук. Згідно з численними повідомленнями зоозахисників, які підтверджуються відповідними доказами, ФОП Ткачук Б.Б. відловлює безпритульних тварин у багатьох громадах на території України та привозить їх у Луцьк.

Окрім того, із початку діяльності ФОП Ткачук Б.Б. та ГО «Порятунок чотирилапих», зоозахисники чи не з усіх куточків України зафіксували жорстоке поводження з тваринами, їх утримання в антисанітарних умовах, надання неякісних медичних послуг, в т.ч. і стерилізаційних.

Богдана Новарчук усі закиди щодо неї спростовує.