Тривають роботи з облаштування скверу перед входом у школу №26 у Луцьку. На них із міського бюджету витратять 2 мільйони 822 тисячі 370,41 гривні.

Про це повідомляє спецкор Громадського Інтерактивного Телебачення.

Нагадаємо, роботи з облаштування скверу планують завершити до кінця вересня.

Виконує роботи ТОВ «Вишків-брук», керівник і співвласник якого – депутат Луцької міської ради від партії «За майбутнє» Сергій Балицький.

Ця фірма виграла тендер, оголошений департаментом ЖКГ Луцької міської ради 9 липня цього року.

Участь в аукціоні брали три підприємства: ТОВ «Вишків-брук», яке запропонувало капітально відремонтувати сквер за 2 мільйони 822 тисячі 370,41 гривні, ПП «Транс-дор-сервіс» із ціновою пропозицією 2 мільйони 919 тисяч 930,55 гривні і ТОВ« Бетон Брук Сервіс», що оцінило свої послуги спочатку у 2 мільйони 987 тисяч 214 гривень, а потім на 47 тисяч зробило знижку (кінцева пропозиція – 2 мільйони 940 тисяч гривень).

 Перемогу в тендері здобуло ТОВ «Вишків-брук», яке запропонувало найнижчу ціну. 27 серпня із ним уклали договір на виконання робіт, хоча ще два дні до того міський голова Ігор Поліщук заявив, що облаштування скверу вже розпочали. 

Про план капітально облаштувати сквер Ігор Поліщук писав на своїй сторінці у фейсбуці понад рік тому – у травні 2020 року. Зокрема, він розповідав, що на замовлення Луцької міської ради група архітекторів «ARIVA urban» розробила концепцію скверу, який планували облаштувати ще у 2020 році.

Що буде в новому сквері, розповів ГІТу директор департаменту ЖКГ Луцької міської ради Микола Осіюк.

«Там передбачено встановлення лавочок і озеленення, влаштування бруківки, тротуари і багато-багато різних речей, які стосуються скверів та взагалі благоустрою міста», – зазначив головний комунальник Луцька.