Периметр Палацу Урочистих Подій не впізнати. Що вже встигли зробити за планом капремонту Площі Героїв Майдану?

Вихід зі скверу загородили, фермерів прогнали, готують дорогу до парковки. До речі, під час капітального ремонту площі Героїв Майдану в Луцьку знесуть основу під пам’ятник Степану Бандері. Про це в ефірі Громадського Інтерактивного Телебачення повідомив директор департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Микола Осіюк місце для прийдешнього монумента пригледіли на вулиці Лесі Українки. Серцеподібну скульптуру також, швидше за все, демонтують, як уже прибрали рекламний щит.

Раніше ми повідомляли, що департамент ЖКГ Луцькради відхилив найдешевшу пропозицію на капітальний ремонт площі Героїв Майдану, натомість очікує рішення тендерного комітету фірма, пов’язана з депутатом міськради Андрієм Разумовським. Вона запропонувала виконати роботи на 5 мільйонів 461 тисячу 156 гривень дорожче. А навесні оголошену департаметом ЖКГ Луцькради спрощену закупівлю виготовлення проєктно-кошторисної документації на капітальний ремонт площі Героїв Майдану скасували через порушення законодавства у сфері публічних закупівель.

Ігор Швець надав короткий коментар студії ГІТ про "помилки в документації", які, вочевидь, стали причиною відмови в його пропозиції як підрядника.  


Нагадаємо, на початку серпня учасникам ярмарку, що відбувався двічі на тиждень, заявили, що більше це місце недоступне; 9 серпня підтягнули техніку до тильної сторони РАЦСу. Робітники сказали, що починають з ремонту доріг по периметру. ГІТ послідовно інформує про стан робіт у місті, як у цьому мікрорайоні, так і на проспекті Волі.  

Смітник у пеньку, неприкаяна бруківка й ефект мокрого асфальту на проспекті Волі в Луцьку. ФОТОРЕПОРТАЖ